Kall vecka i maj.

Nu har alla nya förskoleklassbarn (som börjar till hösten) börjat besöka oss på skolan. Spännande tycker era barn som förstår att de snart inte ska gå i förskoleklass längre.

I måndags kom Trulle på besök igen. Det blir alltid en mysig stund då han hälsar på eftersom barnen har så mycket att fråga honom om. Hur gick man till ditt hus? Vad äter du? Vem är din bästa vän? Blev du rädd då det åskade? Han lärde oss lite om stavelser så nu klappar vi stavelser lite då och då. Kul tycker barnen. Fråga gärna hemma om de kan klappa stavelser till olika ord ni ser där hemma. 

På idrotten var det motorik på hög nivå då barnen fick träna på att gå en bana med boll och innebandyklubba. Sen fick de spela match.  

 

I torsdags hade vi hälsotimme här på Piren. Alla barnen F-3 deltar och det blev en väldig aktivitet på skolgården. Hinderbanor, springa, skjuta boll, hoppa hopprep, krypa, hoppa i däck, hoppa längdhopp mm. Barnen sprang mellan stationerna som i ett enda flöde. Pulshöjande aktiviteter på morgonen är super!

Trevlig helg!!!